Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl

Vloeren schuren en lakken

Houten vloer schuren en lakken, tot 50 m2 klaar in één dag! 

Parketvloeren en houten vloeren gaan vele jaren mee mits deze goed verzorgd worden. Eens in de zoveel tijd, afhankelijk van het gebruik, is het daarom van belang uw vloer door een professional te laten opknappen. Ik zorg ervoor dat parket vloer schuren of houten vloer renovatie voor u zo min mogelijk overlast geeft. U kunt mij ook contacteren voor het verwijderen van plaatselijke vlekken ontstaan door bijvoorbeeld de urine van uw huisdier of het intrekken van rode wijn. De kleur van uw eikenvloer veranderen? Vele kleuren mogelijk! Laat uw vloer schuren door Ron Vroomen parketvloeren.

– Vloerrenovatie

Een houten vloer die er weer als nieuw uit ziet? Door mijn ervaring met renovatie weet ik wat uw vloer nodig heeft. Ik heb een veelzijdig aanbod in kwalitatieve producten om uw houten vloer of parket na het schuren weer te laten stralen. Ik geef u graag advies over de producten die het beste bij uw vloer passen.

– Een andere kleur vloer

Bent u uitgekeken op de huidige kleur van uw eikenhouten vloer of parket? Ik voorzie uw vloer na vakkundig schuurwerk van een andere kleurtint. Hiervoor heeft u keuze uit méér dan 25 kleurtinten. Dus er zit altijd een kleurtint bij die past bij uw stijl en smaak.

– Vloeren schuren tegen kleurverschillen

Het kan altijd voorkomen dat er kleurverschillen ontstaan. Een kast die jaren op dezelfde plek heeft gestaan kan bijvoorbeeld een mogelijke oorzaak zijn. Door uw vloeren te schuren en te behandelen verwijder ik eventuele kleurverschillen. Een beschermlaag zorgt er vervolgens voor dat vuil en vocht geen schijn van kans hebben.

Werkwijze vloeren schuren

Een houten of parketvloer wordt meerdere keren geschuurd. De eerste keer schuren dient om huidige lak- en/of waxlagen te verwijderen. Vervolgens wordt er (afhankelijk van de vloer) nog een paar keer geschuurd om beschadigingen en oneffenheden te doen verdwijnen. Door uw vloer ook te polijsten zorg ik voor een mooie afwerking. Als laatste stap krijgt de vloer de door u gekozen behandeling: waxen, oliën of schuren en lakken is allemaal mogelijk. Ik stel dan ook graag een maatwerk plan voor u op.

Offerte aanvragen

Ron Vroomen parketvloeren


Maatwerk

Meer dan 20 jaar ervaring

Vakmanschap

Eerlijke tarieven

Lees meer