Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Vloer schuren Utrecht

Vloer laten schuren in de regio Utrecht

Voor het schuren van uw vloer in de regio van Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer als nieuw uit ziet. Wij schuren tot wel 50 m2 in één dag.

Vloer schuren en lakken

Het opknappen van uw vloer bestaat uit verschillende fases. Als eerste wordt de vloer geschuurd om huidige lak- en/of waxlagen te verwijderen. Daarna wordt de vloer nog een aantal keer geschuurd om oneffenheden en beschadigingen te verwijderen. Vervolgens krijgt de vloer de door u gekozen behandeling. 

Offerte aanvragen

 

Laat uw parket schuren door Ron Vroomen

Parket is erg duurzaam en ligt vaak tientallen jaren in uw woning. Een parketvloer is dan ook flink onderhevig aan slijtage en beschadigingen. Het kan daarom gewenst zijn om uw parket na enkele jaren te laten schuren en oliën of lakken door een professional. Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring dé expert in het schuren van parket in de regio Utrecht.

Houten vloer schuren in Utrecht

Een houten vloer wordt met de jaren steeds mooier en gaat ook lang mee. Mits de vloer goed onderhouden wordt. Net als parketvloeren hebben ook houten vloeren onderhoud nodig. Een gebrek aan onderhoud zorgt namelijk voor een grotere mate slijtage. Om uw vloer weer als nieuw uit te laten zien kunt u om de paar jaar uw houten vloer laten schuren en laten behandelen met olie of lak.

Weetje! Velen vragen zich af wat dan het verschil is tussen een parket en een houten vloer. Een houten vloer is in tegenstelling tot een parketvloer wel massief.

 

Ook traprenovaties in Utrecht

De trap is vaak een echte eyecatcher in huis. Vooral een houten trap geeft de ruimte een authentieke en warme uitstraling. Een trap wordt veel gebruikt en is flink onderhevig aan slijtage. Om de levensduur van uw houten trap te verlengen is een opknapbeurt eens in de zoveel jaar aan te raden. Tijdens zo’n opknapbeurt wordt uw trap vakkundig geschuurd en daarna behandeld met de door u gekozen behandeling. Ron Vroomen is de specialist voor traprenovaties in de regio Utrecht. Informeer gerust naar de mogelijkheden of neem contact op voor een offerte.

Offerte aanvragen