Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl

Traprenovatie Hilversum

Traprenovatie Hilversum: de ins en outs

Bent u op zoek naar iemand in de regio Hilversum voor een traprenovatie? Het opknappen van een oude trap is een vak apart, zo is er veel aandacht voor details en maatwerk nodig. Zo gaan er geen historische aspecten verloren en behoudt de trap haar waarde. Voor authentieke traprenovaties bent u bij Ron Vroomen aan het juiste adres.

Naast het opknappen van klassieke trappen, kunt u bij Ron Vroomen ook terecht voor het opknappen van hedendaagse en moderne houten trappen. Moderne trappen met een minimalistisch design komen steeds vaker voor. Door gebruik te maken van natuurlijke houtkleuren in combinatie met een strak design wordt uw trap een echte eye-catcher.

Het renoveren van een trap is maatwerk. De prijs is afhankelijk van verschillende aspecten als de grootte, aantal traptreden en de houtsoort. Ik maak graag een offerte voor uw traprenovatie.

 

Houten trappen

Een houten trap geeft uw ruimte een warme en huiselijke uitstraling. Het is dan ook niet gek dat houten trappen zo populair zijn. Ze zijn ontzettend duurzaam en gaan vaak vele jaren mee in een woning. Een houten trap heeft ook flink wat te verduren door het veelvuldige gebruik. Daarom kan het goed zijn om uw trap om de zoveel jaar te laten schuren. Door uw houten trap te laten schuren en behandelen met olie of lak oogt hij weer als nieuw.

Vraag offerte aan