Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Volendam

Laat uw parket schuren in Volendam door Ron Vroomen

Parket is erg duurzaam en ligt vaak tientallen jaren in uw woning. Een parketvloer is dan ook flink onderhevig aan slijtage en beschadigingen. Het kan daarom gewenst zijn om uw parket na enkele jaren te laten schuren en oliën of lakken door een professional. Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring dé expert in het schuren van parket in de regio Volendam.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het opknappen van uw parket bestaat uit verschillende fases. Als eerste wordt de parketvloer geschuurd om huidige lak- en/of waxlagen te verwijderen. Daarna wordt de vloer nog een aantal keer geschuurd om oneffenheden en beschadigingen te verwijderen. Tenslotte krijgt uw vloer de door u gekozen behandeling. Ron Vroomen parketvloeren schuurt vloeren tot 50m2 in één dag!

 

Traprenovatie: de ins en outs

Bent u op zoek naar iemand in de regio Volendam die uw oude houten trap in originele staat opknapt? Het opknappen van een oude trap is een vak apart, zo is er veel aandacht voor details en maatwerk nodig. Zo gaan er geen historische aspecten verloren en behoudt de trap haar waarde. Voor authentieke traprenovaties bent u bij Ron Vroomen aan het juiste adres.

Naast het opknappen van klassieke trappen, kunt u bij Ron Vroomen ook terecht voor het opknappen van hedendaagse en moderne houten trappen. Moderne trappen met een minimalistisch design komen steeds vaker voor. Door gebruik te maken van natuurlijke houtkleuren in combinatie met een strak design wordt uw trap een echte eye-catcher.

Het renoveren van een trap is maatwerk. De prijs is afhankelijk van verschillende aspecten als de grootte, aantal traptreden en de houtsoort. Ik maak graag een offerte voor uw traprenovatie.

Offerte aanvragen

Wij zijn ook werkzaam in AmstelveenHilversumHoofddorpHoornAlmereHeerhugowaardLeidenWoerdenAlphen aan den Rijn, Aalsmeer, Abcoude, Vinkeveen, Soest, Blaricum, Mijdrecht, Laaren, Utrecht, Zaanstad, Volendam, Amersfoort, Purmerend en meer!