Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Vinkeveen

Wat kenmerkt een parketvloer?

Parket geeft uw woning een authentieke uitstraling. Het geeft sfeer en een warm gevoel. Daarnaast gaan parketvloeren enorm lang mee mits ze natuurlijk goed onderhouden worden. Parket heeft als grote voordeel dus dat het duurzaam is. Toch kan het voorkomen dat uw parketvloer na enkele jaren minder mooi wordt. Het schuren en opnieuw in de olie of lak zetten biedt dan een uitstekende oplossing. Zo ziet uw parket er weer als nieuw uit. Ron Vroomen parketvloeren schuren is met meer dan 20 jaar ervaring dé expert in parket schuren in de regio Vinkeveen.

Velen vragen zich ook wel af wat het verschil is tussen een parket en een houten vloer. Een parketvloer is niet massief, maar bestaat uit een toplaag van massief hout. Er bestaan diverse varianten met verschillende houtsoorten.

Parket schuren Vinkeveen: de ins en outs

Heeft u onlangs een woning gekocht met parket dat toe is aan een opknapbeurt? Of is uw huidige parket toe aan vernieuwing? Dan bent u bij Ron Vroomen parketvloeren aan het juiste adres.

Parket is een duurzame vorm van vloerbekleding. Met een goede opknapbeurt kan vaak voorkomen worden dat uw parketvloer vervangen moet worden. Maar hoe ziet zo’n schuurbeurt er dan uit? Allereerst gaan we het parket schuren om huidige wax en/of laklagen te verwijderen. Daarna worden door te schuren oneffenheden en beschadigingen weggewerkt. Als laatste voeren we de door u gekozen behandeling uit. Ron Vroomen parketvloeren schuurt vloeren tot 50m2 in één dag!

Traprenovatie in de regio Vinkeveen

Is uw houten trap toe aan renovatie? Ron Vroomen is de specialist in het opknappen van houten trappen. Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij garant voor een vakkundige renovatie van uw trap. Wij herstellen beschadigingen en slijtage aan de traptreden door deze (zo vaak als nodig) te schuren. Daarna wordt de trap behandeld met de door u gekozen behandeling.

Vraag offerte aan

Wij zijn ook werkzaam in AmstelveenHilversumHoofddorpHoornAlmereHeerhugowaardLeidenWoerdenAlphen aan den Rijn, Aalsmeer, Abcoude, Vinkeveen, Soest, Blaricum, Mijdrecht, Laaren, Utrecht, Zaanstad, Volendam, Amersfoort, Purmerend en meer!