Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Soest

Laat uw parket schuren in Soest

Parket is erg duurzaam en ligt vaak tientallen jaren in uw woning. Een parketvloer is dan ook flink onderhevig aan slijtage en beschadigingen. Het kan daarom gewenst zijn om uw parket na enkele jaren te laten schuren en oliën of lakken door een professional. Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring dé expert in parket schuren in de regio Soest.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het opknappen van uw parket bestaat uit verschillende fases. Als eerste wordt de parketvloer geschuurd om huidige lak- en/of waxlagen te verwijderen. Daarna wordt de vloer nog een aantal keer geschuurd om oneffenheden en beschadigingen te verwijderen.

 

Alles over houten vloeren schuren in Soest

Een houten vloer geeft een warme sfeer en karakter aan uw woning. Elke houten vloer (en zelfs elke plank) is uniek. De manier van leggen, afwerking en houtsoort zorgen ervoor dat elke houten vloer anders is.

Een houten vloer wordt met de jaren steeds mooier en gaat ook lang mee. Mits de vloer goed onderhouden wordt. Net als parketvloeren hebben ook houten vloeren onderhoud nodig. Een gebrek aan onderhoud zorgt namelijk voor een grotere mate slijtage. Om uw vloer weer als nieuw uit te laten zien kunt u om de paar jaar uw vloer laten schuren en laten behandelen met olie of lak. Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring dé expert op het gebied van houten vloeren schuren in de regio Soest.

Weetje! Velen vragen zich af wat dan het verschil is tussen een parket en een houten vloer. Een houten vloer is in tegenstelling tot een parketvloer wel massief.

 

De expert in traprenovaties Soest

De trap is vaak een echte eyecatcher in huis. Vooral een houten trap geeft de ruimte een authentieke en warme uitstraling. Een trap wordt veel gebruikt en is flink onderhevig aan slijtage. Om de levensduur van uw houten trap te verlengen is een opknapbeurt eens in de zoveel jaar aan te raden. Tijdens zo’n opknapbeurt wordt uw trap vakkundig geschuurd en daarna behandeld met de door u gekozen behandeling. Ron Vroomen is de specialist voor een traprenovatie in de regio Soest. Informeer gerust naar de mogelijkheden of neem contact op voor een offerte.

Vraag offerte aan

Wij zijn ook werkzaam in AmstelveenHilversumHoofddorpHoornAlmereHeerhugowaardLeidenWoerdenAlphen aan den Rijn, Aalsmeer, Abcoude, Vinkeveen, Soest, Blaricum, Mijdrecht, Laaren, Utrecht, Zaanstad, Volendam, Amersfoort, Purmerend en meer!