Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Purmerend

Parket schuren Purmerend: de ins en outs

Heeft u onlangs een woning gekocht met parket dat toe is aan een opknapbeurt? Of is uw huidige parket toe aan vernieuwing? Dan bent u bij Ron Vroomen parketvloeren aan het juiste adres. Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring dé expert in parket schuren in de regio Purmerend.

Parket is een duurzame vorm van vloerbekleding. Met een goede opknapbeurt kan vaak voorkomen worden dat uw parketvloer vervangen moet worden. Maar hoe ziet zo’n schuurbeurt er dan uit? Allereerst gaan we het parket schuren om huidige wax en/of laklagen te verwijderen. Daarna worden door te schuren oneffenheden en beschadigingen weggewerkt. Als laatste voeren we de door u gekozen behandeling uit. Ron Vroomen parketvloeren schuurt vloeren tot 50m2 in één dag!

 

Alles over traprenovatie

Ron Vroomen is de specialist voor traprenovaties in de regio Purmerend.

De trap is vaak een echte eyecatcher in huis. Vooral een houten trap geeft de ruimte een authentieke en warme uitstraling. Een trap wordt veel gebruikt en is flink onderhevig aan slijtage. Om de levensduur van uw houten trap te verlengen is een opknapbeurt eens in de zoveel jaar aan te raden. Tijdens zo’n opknapbeurt wordt uw trap vakkundig geschuurd en daarna behandeld met de door u gekozen behandeling. Informeer gerust naar de mogelijkheden of neem contact op voor een offerte.

Offerte aanvragen

Wij zijn ook werkzaam in AmstelveenHilversumHoofddorpHoornAlmereHeerhugowaardLeidenWoerdenAlphen aan den Rijn, Aalsmeer, Abcoude, Vinkeveen, Soest, Blaricum, Mijdrecht, Laaren, Utrecht, Zaanstad, Volendam, Amersfoort, Purmerend en meer!