Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Laaren

Alles over parket schuren in Laaren

Parket geeft uw ruimte een warme en huiselijke uitstraling. Het is dan ook niet gek dat parketvloeren zo populair zijn. Parketvloeren zijn ontzettend duurzaam en liggen vaak vele jaren in een woning. Deze heeft ook flink wat te voorduren, denk aan het verschuiven van meubels, kinderen die spelen of huisdieren die rondrennen. Daarom kan het goed zijn om uw parket om de zoveel jaar te laten schuren. Door uw vloer te laten schuren en behandelen met olie of lak oogt hij weer als nieuw. Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring dé expert in parket schuren in de regio Laaren. Ron Vroomen parketvloeren schuurt tot wel 50m2 in één dag! Op deze manier ondervindt u minimale hinder van de werkzaamheden.

Velen vragen zich ook wel af wat het verschil is tussen een parket en een houten vloer. Een parketvloer is niet massief, maar bestaat uit een toplaag van massief hout. Er bestaan diverse varianten met verschillende houtsoorten.

Vraag offerte aan

Traprenovatie in de regio Laaren

Is uw houten trap toe aan renovatie? Ron Vroomen is de specialist in het opknappen van houten trappen. Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij garant voor een vakkundige renovatie van uw trap. Wij herstellen beschadigingen en slijtage aan de traptreden door deze (zo vaak als nodig) te schuren. Daarna wordt de trap behandeld met de door u gekozen behandeling.

Wij zijn ook werkzaam in AmstelveenHilversumHoofddorpHoornAlmereHeerhugowaardLeidenWoerdenAlphen aan den Rijn, Aalsmeer, Abcoude, Vinkeveen, Soest, Blaricum, Mijdrecht, Laaren, Utrecht, Zaanstad, Volendam, Amersfoort, Purmerend en meer!