Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Hoofddorp

Heeft u een parketvloer in Hoofddorp die wel toe is aan een onderhoudsbeurt? Misschien heeft u wel een nieuw huis gekocht met een prachtige oude houten vloer. Parket schuren in Hoofddorp. Zo wordt uw vloer weer als nieuw.

 

Parket Hoofddorp

Parket is een vloerbedekking die bestaat uit houten delen. Hierbij maken we onderscheid tussen lamelparket, massief parket en traditioneel tapisparket. Een parketvloer kunt u afwerken met lak, was of olie. Door uw oude parketvloer te schuren en behandelen is het meestal niet nodig om een nieuwe vloer te leggen en is het mogelijk om uw oude parketvloer te schuren in Hoofddorp.

 

Parket schuren Hoofddorp

Het is verstandig om een parketvloer eens in de zoveel jaar een onderhoudsbeurt te geven. Dat zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van uw parket. Door de combinatie van parket schuren met een behandeling ligt uw vloer er weer mooi bij. Neem voor parket schuren in Hoofddorp contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

 

Houten vloeren Hoofddorp

U bent voor uw houten vloeren in Hoofddorp bij Ron Vroomen parketvloeren aan het juiste adres. Door onze vele jaren ervaring met (eiken) houten vloeren en parketvloeren weten wij precies welke behandeling uw vloer nodig heeft. Onze experts schuren vloeren tot wel 50 m2 in één dag.

 

Onderhoud houten vloer Hoofddorp

Wist u dat u de levensduur van uw houten vloer tot wel 20 jaar kunt verlengen met goed onderhoud? Het kan alsnog voorkomen dat er slijtage, kleurverschillen, beschadigingen of vochtplekken ontstaan in uw houten vloer. Dat kan bijvoorbeeld door vlekken van rode wijn, het verplaatsen van meubels of door urine van uw huisdier. Ron Vroomen parketvloeren zorgt voor onderhoud van uw houten vloer in Hoofddorp.

 

Vloeren expert Hoofddorp

Ron Vroomen parketvloeren is de vloeren expert van Hoofddorp. Sinds 1999 houden wij ons bezig met het renoveren van (eiken) houten vloeren en parket vloeren. Onze specialisten voorzien u van het beste advies in de regio van Hoofddorp.

Wij zijn ook werkzaam in AmstelveenHilversumHoofddorpHoornAlmereHeerhugowaardLeidenWoerdenAlphen aan den Rijn, Aalsmeer, Abcoude, Vinkeveen, Soest, Blaricum, Mijdrecht, Laaren, Utrecht, Zaanstad, Volendam, Amersfoort, Purmerend en meer!