Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Blaricum

Alles over parket schuren in de regio Blaricum

Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring dé expert in parket schuren in Blaricum. Ron Vroomen parketvloeren schuurt tot wel 50m2 in één dag! Op deze manier ondervindt u minimale hinder van de werkzaamheden.

Parket geeft uw ruimte een warme en huiselijke uitstraling. Het is dan ook niet gek dat parketvloeren zo populair zijn. Parketvloeren zijn ontzettend duurzaam en liggen vaak vele jaren in een woning. Deze heeft ook flink wat te voorduren, denk aan het verschuiven van meubels, kinderen die spelen of huisdieren die rondrennen. Daarom kan het goed zijn om uw parket om de zoveel jaar te laten schuren. Door uw vloer te laten schuren en behandelen met olie of lak oogt hij weer als nieuw.

 

Wat kenmerkt een parketvloer?

Parket geeft uw woning een authentieke uitstraling. Het geeft sfeer en een warm gevoel. Daarnaast gaan parketvloeren enorm lang mee mits ze natuurlijk goed onderhouden worden. Parket heeft als grote voordeel dus dat het duurzaam is. Toch kan het voorkomen dat uw parketvloer na enkele jaren minder mooi wordt. Het schuren en opnieuw in de olie of lak zetten biedt dan een uitstekende oplossing.

Velen vragen zich ook wel af wat het verschil is tussen een parket en een houten vloer. Een parketvloer is niet massief, maar bestaat uit een toplaag van massief hout. Er bestaan diverse varianten met verschillende houtsoorten.

Offerte aanvragen

Wij zijn ook werkzaam in AmstelveenHilversumHoofddorpHoornAlmereHeerhugowaardLeidenWoerdenAlphen aan den Rijn, Aalsmeer, Abcoude, Vinkeveen, Soest, Blaricum, Mijdrecht, Laaren, Utrecht, Zaanstad, Volendam, Amersfoort, Purmerend en meer!