Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Amstelveen

 

Op zoek naar een specialist in parket vloeren schuren?

Ron Vroomen is dé specialist in parket schuren in Amstelveen. Parketvloeren en houten vloeren gaan vele jaren mee mits deze goed verzorgd worden. Eens in de zoveel tijd, afhankelijk van het gebruik, is het daarom van belang uw vloer door een professional te laten opknappen. Ik renoveer uw parketvloer. U kunt mij ook contacteren voor het verwijderen van plaatselijke vlekken ontstaan door bijvoorbeeld de urine van uw huisdier of het intrekken van rode wijn. De kleur van uw eikenvloer veranderen? Er zijn vele kleuren mogelijk! Laat uw vloer schuren door Ron Vroomen parketvloeren in Amstelveen.

Houten vloeren Amstelveen

Een vloer die er weer als nieuw uit ziet? Om de luxe en warme uitstraling van uw houten vloer te behouden is een tijdige onderhoudsbeurt belangrijk. Er zijn verschillende redenen om uw parket te laten schuren door de specialist uit Amstelveen. Wellicht heeft u net een huis gekocht met een mooie (oude) houten of parket vloer. Deze kan vaak wel een opknapbeurt gebruiken. Wat de situatie ook is, we komen graag op locatie om een passend advies te geven over uw houten vloer. Zo kunnen we direct een offerte voor u samenstellen.

Offerte aanvragen

Parket schuren: hoe werkt het?

Een houten of parketvloer wordt meerdere keren geschuurd. De eerste keer schuren dient om huidige lak- en/of waxlagen te verwijderen. Vervolgens wordt er (afhankelijk van de vloer) nog een paar keer geschuurd om beschadigingen en oneffenheden te doen verdwijnen. Door uw vloer ook te polijsten zorg ik voor een mooie afwerking. Als laatste stap krijgt de vloer de door u gekozen behandeling. Elke houten vloer of parketvloer is anders. Ik stel dan ook graag een maatwerk plan voor u op.

Ron Vroomen parketvloeren in Amstelveen

 


Maatwerk

Meer dan 20 jaar ervaring

Vakmanschap

Eerlijke tarieven

Tot 50 m2 klaar in één dag!

Bekijk onze projecten

 

Wij zijn ook werkzaam in AmstelveenHilversumHoofddorpHoornAlmereHeerhugowaardLeidenWoerdenAlphen aan den Rijn, Aalsmeer, Abcoude, Vinkeveen, Soest, Blaricum, Mijdrecht, Laaren, Utrecht, Zaanstad, Volendam, Amersfoort, Purmerend en meer!