Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Amersfoort

Alles over parket schuren in Amersfoort

Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring dé expert in parket schuren in de regio Amersfoort. Ron Vroomen parketvloeren schuurt tot wel 50m2 in één dag! Op deze manier ondervindt u minimale hinder van de werkzaamheden.

Parket geeft uw ruimte een warme en huiselijke uitstraling. Het is dan ook niet gek dat parketvloeren zo populair zijn. Parketvloeren zijn ontzettend duurzaam en liggen vaak vele jaren in een woning. Deze heeft ook flink wat te voorduren, denk aan het verschuiven van meubels, kinderen die spelen of huisdieren die rondrennen. Daarom kan het goed zijn om uw parket om de zoveel jaar te laten schuren. Door uw vloer te laten schuren en behandelen met olie of lak oogt hij weer als nieuw.

Houten vloer laten schuren

Een houten vloer wordt met de jaren steeds mooier en gaat ook lang mee. Mits de vloer goed onderhouden wordt. Net als parketvloeren hebben ook houten vloeren onderhoud nodig. Een gebrek aan onderhoud zorgt namelijk voor een grotere mate slijtage. Om uw vloer weer als nieuw uit te laten zien kunt u om de paar jaar uw vloer laten schuren en laten behandelen met olie of lak. Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring dé expert op het gebied van houten vloeren schuren in de regio Amersfoort.

Weetje! Velen vragen zich af wat dan het verschil is tussen een parket en een houten vloer. Een houten vloer is in tegenstelling tot een parketvloer wel massief.

 

Traprenovaties in de regio Amersfoort

Is uw houten trap toe aan renovatie? Ron Vroomen is de specialist in het opknappen van houten trappen. Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij garant voor een vakkundige renovatie van uw trap. Wij herstellen beschadigingen en slijtage aan de traptreden door deze (zo vaak als nodig) te schuren. Daarna wordt de trap behandeld met de door u gekozen behandeling.

Offerte aanvragen

 

Wij zijn ook werkzaam in AmstelveenHilversumHoofddorpHoornAlmereHeerhugowaardLeidenWoerdenAlphen aan den Rijn, Aalsmeer, Abcoude, Vinkeveen, Soest, Blaricum, Mijdrecht, Laaren, Utrecht, Zaanstad, Volendam, Amersfoort, Purmerend en meer!