Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Almere

Parket schuren Almere

Heeft u onlangs een woning gekocht met parket dat toe is aan een opknapbeurt? Of is uw huidige parket toe aan vernieuwing? Dan bent u bij Ron Vroomen parketvloeren aan het juiste adres. Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring dé expert in parket schuren in de regio Almere.

Parket is een duurzame vorm van vloerbekleding. Met een goede opknapbeurt kan vaak voorkomen worden dat uw parketvloer vervangen moet worden. Maar hoe ziet zo’n schuurbeurt er dan uit? Allereerst gaan we het parket schuren om huidige wax en/of laklagen te verwijderen. Daarna worden door te schuren oneffenheden en beschadigingen weggewerkt. Als laatste voeren we de door u gekozen behandeling uit. Ron Vroomen parketvloeren schuurt vloeren tot 50m2 in één dag!

Offerte aanvragen

 

Parket of houten vloer

Een houten vloer geeft een warme sfeer en karakter aan uw woning. Elke houten vloer (en zelfs elke plank) is uniek. De manier van leggen, afwerking en houtsoort zorgen ervoor dat elke houten vloer anders is.

Een houten vloer wordt met de jaren steeds mooier en gaat ook lang mee. Mits de vloer goed onderhouden wordt. Net als parketvloeren hebben ook houten vloeren onderhoud nodig. Een gebrek aan onderhoud zorgt namelijk voor een grotere mate slijtage. Om uw vloer weer als nieuw uit te laten zien kunt u om de paar jaar uw vloer laten schuren en laten behandelen met olie of lak. Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring dé expert op het gebied van houten vloeren schuren in de regio Almere.

Weetje! Velen vragen zich af wat dan het verschil is tussen een parket en een houten vloer. Een houten vloer is in tegenstelling tot een parketvloer wel massief.

 

Vloer schuren in Almere

Voor het schuren van uw vloer in de regio van Almere bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer als nieuw uit ziet. Wij schuren tot wel 50 m2 in één dag.

Offerte aanvragen

Ook voor traprenovaties in de regio Almere

Is uw houten trap toe aan renovatie? Ron Vroomen is de specialist in het opknappen van houten trappen. Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij garant voor een vakkundige renovatie van uw trap. Wij herstellen beschadigingen en slijtage aan de traptreden door deze (zo vaak als nodig) te schuren. Daarna wordt de trap behandeld met de door u gekozen behandeling.

Wij zijn ook werkzaam in AmstelveenHilversumHoofddorpHoornAlmereHeerhugowaardLeidenWoerdenAlphen aan den Rijn, Aalsmeer, Abcoude, Vinkeveen, Soest, Blaricum, Mijdrecht, Laaren, Utrecht, Zaanstad, Volendam, Amersfoort, Purmerend en meer!