Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Abcoude

Alles over parket schuren in Abcoude

Parket geeft uw ruimte een warme en huiselijke uitstraling. Het is dan ook niet gek dat parketvloeren zo populair zijn. Parketvloeren zijn ontzettend duurzaam en liggen vaak vele jaren in een woning. Deze heeft ook flink wat te voorduren, denk aan het verschuiven van meubels, kinderen die spelen of huisdieren die rondrennen. Daarom kan het goed zijn om uw parket om de zoveel jaar te laten schuren. Door uw vloer te laten schuren en behandelen met olie of lak oogt hij weer als nieuw.

Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring dé expert in parket schuren in de regio Abcoude. Ron Vroomen parketvloeren schuurt tot wel 50m2 in één dag! Op deze manier ondervindt u minimale hinder van de werkzaamheden.

Ook voor traprenovatie in Abcoude

Bent u op zoek naar iemand in de regio Abcoude die uw oude houten trap in originele staat opknapt? Het opknappen van een oude trap is een vak apart, zo is er veel aandacht voor details en maatwerk nodig. Zo gaan er geen historische aspecten verloren en behoudt de trap haar waarde. Voor authentieke traprenovaties bent u bij Ron Vroomen aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Wij zijn ook werkzaam in AmstelveenHilversumHoofddorpHoornAlmereHeerhugowaardLeidenWoerdenAlphen aan den Rijn, Aalsmeer, Abcoude, Vinkeveen, Soest, Blaricum, Mijdrecht, Laaren, Utrecht, Zaanstad, Volendam, Amersfoort, Purmerend en meer!