Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Aalsmeer

Laat uw parket schuren in Aalsmeer

Parket is erg duurzaam en ligt vaak tientallen jaren in uw woning. Een parketvloer is dan ook flink onderhevig aan slijtage en beschadigingen. Het kan daarom gewenst zijn om uw parket na enkele jaren te laten schuren en oliën of lakken door een professional. Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring dé expert in het schuren van parket in de regio Aalsmeer.

Hoe gaat parket schuren in zijn werk?

Het opknappen van uw parket bestaat uit verschillende fases. Als eerste wordt de parketvloer geschuurd om huidige lak- en/of waxlagen te verwijderen. Daarna wordt de vloer nog een aantal keer geschuurd om oneffenheden en beschadigingen te verwijderen. Tenslotte krijgt uw vloer de door u gekozen behandeling. Ron Vroomen parketvloeren schuurt vloeren tot 50m2 in één dag!

 

Ook voor traprenovaties in Aalsmeer

De trap is vaak een echte eyecatcher in huis. Vooral een houten trap geeft de ruimte een authentieke en warme uitstraling. Een trap wordt veel gebruikt en is flink onderhevig aan slijtage. Om de levensduur van uw houten trap te verlengen is een opknapbeurt eens in de zoveel jaar aan te raden. Tijdens zo’n opknapbeurt wordt uw trap vakkundig geschuurd en daarna behandeld met de door u gekozen behandeling. Ron Vroomen is de specialist voor traprenovaties in de regio Aalsmeer. Informeer gerust naar de mogelijkheden of neem contact op voor een offerte.

Offerte aanvragen

Wij zijn ook werkzaam in AmstelveenHilversumHoofddorpHoornAlmereHeerhugowaardLeidenWoerdenAlphen aan den Rijn, Aalsmeer, Abcoude, Vinkeveen, Soest, Blaricum, Mijdrecht, Laaren, Utrecht, Zaanstad, Volendam, Amersfoort, Purmerend en meer!