Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl

Houten vloeren Almere

Heeft u een huis gekocht in Almere met mooie oude houten vloeren die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Of is uw huidige houten vloer toe aan een onderhoudsbeurt? Wij schuren en behandelen vloeren zodat ze weer als nieuw uitzien.

Houten vloeren schuren Almere

Bij Ron Vroomen parketvloeren bent u voor uw houten vloer in aan het juiste adres. Door onze vele jaren ervaring met (eiken) houten vloeren en parketvloeren weten wij precies welke behandeling uw vloer nodig heeft. Onze experts schuren vloeren tot wel 50 m2 in één dag.

Onderhoud houten vloer

Wist u dat goed onderhoud van uw houten vloeren de levensduur met vijftien tot twintig jaar verlengt? Toch komt het regelmatig voor dat er kleurverschillen, slijtage, vochtplekken of beschadigingen ontstaan in uw houten vloer. Dat kan bijvoorbeeld door het verplaatsen van meubels, knoeien van rode wijn of door urine van uw huisdier. Ron Vroomen parketvloeren zorgt voor onderhoud van uw houten vloer in Almere.

Parket

Een vloerbedekking die bestaat uit houten delen noemen we parket. Er bestaan verschillende soorten parket: lamelparket, massief parket en traditioneel tapisparket. Deze kunt u afwerken met lak, was of olie. In de meeste gevallen is het niet nodig om een nieuwe vloer te leggen en is het mogelijk om uw oude parketvloer te schuren in Almere.

Parket schuren Almere

Een parketvloer heeft eens in de zoveel jaren onderhoud nodig. Dat zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van uw parket. Door parket schuren gevolgd door een behandeling ligt uw vloer er weer prachtig bij. Neem voor parket schuren in contact met op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Vloeren specialist Almere

Ron Vroomen parketvloeren is de vloeren specialist van Almere. Sinds 1999 houden wij ons bezig met het opknappen van houten vloeren en parket vloeren. Onze specialisten voorzien u va.

Wij zijn ook werkzaam in AmstelveenHilversumHoofddorpHoornAlmereHeerhugowaardLeidenWoerdenAlphen aan den Rijn, Aalsmeer, Abcoude, Vinkeveen, Soest, Blaricum, Mijdrecht, Laren, Utrecht, Zaanstad, Volendam, Amersfoort, Purmerend en meer!