Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl

Houten vloer schuren Purmerend

Houten vloeren en parket schuren in Purmerend:
Laat uw vloer weer stralen!

Ron Vroomen is de professionele vloeren schuren specialist met jarenlange ervaring in het renoveren van houten vloeren en parketvloeren in Purmerend en omgeving. Als geen ander begrijp ik dat uw vloer het hart van uw huis is en dat u wilt dat deze er altijd op zijn best uitziet. Vlekken, verkleuringen, krassen en beschadigingen zijn verleden tijd na het parket vloeren schuren en u kunt weer jarenlang genieten van uw vloer!

Waarom vloeren schuren en renoveren?

Houten vloeren en parketvloeren zijn prachtige toevoegingen aan uw woning, maar na verloop van tijd kunnen ze hun glans verliezen. Krassen, deuken en vlekken kunnen ontstaan door dagelijks gebruik en zijn helaas onvermijdelijk. Maar niet getreurd, want met een goede renovatie is uw vloer weer als nieuw.

Parket schuren en lakken of houten vloer schuren en afwerken is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw vloer. Hiermee wordt de oude, beschadigde afwerklaag verwijderd en wordt de vloer weer glad en gelijkmatig gemaakt. Hierdoor ontstaat een perfecte basis voor een nieuwe afwerklaag die de vloer beschermt en er weer als nieuw uit laat zien. Bovendien is een goed onderhouden vloer niet alleen mooier om naar te kijken, maar ook veiliger om op te lopen.

Maakt uw parketvloer of houten vloer bouwkundig gezien onderdeel van uw woning? Dan is het mogelijk om tegen een verlaagd BTW tarief de vloer renovatie uit te voeren.

Waarom kiezen Ron Vroomen parketvloeren schuren Purmerend?

Als professionele vloeren schuur specialist hecht ik veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Ik werk uitsluitend met de beste materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw vloer perfect wordt geschuurd en afgewerkt. Ik ben op de hoogte van de nieuwste technieken en trends op het gebied van vloeren schuren en renoveren en pas deze toe om u het beste resultaat te bieden.

Bovendien bied ik een uitstekende service en ben ik altijd bereid om met u mee te denken. Ik bespreek graag uw wensen en behoeften en geef u eerlijk advies over wat het beste is voor uw vloer. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een complete renovatie, ik sta voor u klaar.

Waar kan ik u mee helpen?

Ik bied verschillende diensten aan op het gebied van vloeren schuren en renoveren. Hieronder vindt u een overzicht van mijn aanbod:

Voor meer informatie kunt u kijken op mijn diensten pagina of neem een kijkje bij mijn projecten.

Neem contact op voor vloeren schuren in Purmerend

Bent u geïnteresseerd in mijn diensten en wilt u uw houten vloer of parketvloer schuren of renoveren in Purmerend of omgeving? Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken!