Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl

Traprenovaties

Houten trap renoveren

Specialist in het opknappen van houten trappen. Met meer dan 20 jaar ervaring zorg ik voor een vakkundige renovatie van uw trap. Uw trap wordt weer onderdeel van het interieur met een vernieuwde uitstraling. Profiteer van vakmanschap, ervaring en passie voor hout en kies voor Ron Vroomen parketvloeren. Neem contact op voor een adviesgesprek.

– Klassieke traprenovaties

Bent u op zoek naar iemand die uw oude houten trap in originele staat opknapt? Het opknappen van een oude trap is een vak apart, zo is er veel aandacht voor details en maatwerk nodig. Zo gaan er geen historische aspecten verloren en behoudt de trap haar waarde. Voor authentieke traprenovaties bent u bij Ron Vroomen aan het juiste adres.

– Moderne traprenovaties

Naast het opknappen van klassieke trappen, kunt u bij mij ook terecht voor het opknappen van hedendaagse en moderne houten trappen. Moderne trappen met een minimalistisch design komen steeds vaker voor. Door gebruik te maken van natuurlijke houtkleuren in combinatie met een strak design wordt uw trap een echte eye-catcher.

Maatwerk

Het renoveren van een trap is maatwerk. De prijs is afhankelijk van verschillende aspecten als de grootte, aantal traptreden en de houtsoort. Ik maak graag een offerte voor uw traprenovatie.

Voordelen traprenovatie

Vakmanschap

Meer dan 20 jaar ervaring

Duurzaam en onderhoudsvrij

Passend bij uw interieur en vloer

Vraag offerte aan

Onze Traprenovaties projecten

Bekijk alle projecten

Wat vinden onze klanten?

Uitstekende service

We zijn goed geholpen en erg tevreden met onze opgeknapte visgraat vloer.

– Mike

Snel werk geleverd

Onze houten vloer had verschillende vlekken die Ronald vakkundig heeft verwijderd. Hij heeft ons goed geadviseerd en snel werk geleverd.

– Victor

Met een woord: top!

We waren toe aan iets nieuws maar we wisten niet zo goed wat. Ron heeft ons de mogelijkheden laten zien. Onze vloer ziet er weer uit als nieuw!

– Sanne