Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parketvloeren schuren

Parketvloer schuren, tot 50 m2 klaar in één dag!

U kunt jaren profijt hebben van uw parketvloer mits deze goed verzorgd wordt. Eens in de zoveel tijd, afhankelijk van het gebruik, is het daarom van belang uw vloer door een professional te laten opknappen. Ik renoveer uw parketvloer. U kunt mij ook contacteren voor het verwijderen van plaatselijke vlekken ontstaan door bijvoorbeeld de urine van uw huisdier of het intrekken van rode wijn. De kleur van uw vloer veranderen? Vele kleuren mogelijk! Laat uw vloer schuren door Ron Vroomen parketvloeren.

– Een parketvloer zonder kleurverschillen

Het kan altijd voorkomen dat er door door de jaren heen kleurverschillen en beschadigingen ontstaan. Een kast die jaren op dezelfde plek heeft gestaan kan bijvoorbeeld een mogelijke oorzaak zijn. Door uw vloeren te schuren en te behandelen worden eventuele kleurverschillen verwijderd. Een laatste beschermlaag zorgt er vervolgens voor dat vuil en vocht geen schijn van kans hebben.

– Parketvloer renoveren

Een parketvloer die er weer uit ziet als nieuw. Door mijn ervaring in het opknappen van parketvloeren weet ik precies wat uw vloer nodig heeft. Met het veelzijdig aanbod in kwalitatieve producten, straalt uw vloer na het behandelen weer zoals het hoort. Ik geef u graag advies over de producten die bij uw vloer passen.

– Een andere kleur parketvloer

Na jaren dezelfde kleur vloer bestaat de kans dat u toe bent aan andere kleurtint. Na het vakkundig schuren van uw vloer wordt er dan  een kleurbehandeling uitgevoerd. Bij Ron Vroomen heeft u maar liefst keuze uit méér dan 25 verschillende tinten. Dus er zit altijd wel een kleurtint bij die past bij uw smaak. Het is mogelijk om verschillende tinten uit te proberen op kleine stroken van uw vloer.

Werkwijze parketvloer schuren

Een parketvloer wordt meerdere keren geschuurd. De eerste keer schuren dient om huidige lak- en/of waxlagen te verwijderen. Vervolgens wordt er (afhankelijk van de vloer) nog een aantal keer geschuurd om beschadigingen en oneffenheden te doen verdwijnen. Het polijsten van uw  vloer zorgt voor een mooie ‘nieuwe’ vloer. Als laatste stap krijgt de vloer de door u gekozen behandeling. Elke eiken, houten of parketvloer is anders. Ik stel dan ook graag een offerte voor u op.

Behandeling na schuren

Voor de behandeling van uw vloer na het schuren heeft u drie opties: wax, olie of lak. Het verschil hiertussen zit hem in de dikte en hardheid van de laag. Olie trekt compleet in de parketvloer en maakt het mogelijk om een kleurtint toe te voegen. Wax is weer een dikkere beschermlaag dan olie en heeft een natuurlijkere look dan lak. Lak is de dikste en hardste beschermlaag. Benieuwd welke behandeling bij uw wensen past?

Offerte aanvragen

Over Ron Vroomen

Ron Vroomen parketvloeren is in 1999 ontstaan uit een liefde voor hout. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak is uw houten vloer, parketvloer of trap gegarandeerd in goede handen. 

Lees meer

Onze Parketvloeren schuren projecten

Bekijk alle projecten

Wat vinden onze klanten?

Snel werk geleverd

Onze houten vloer had verschillende vlekken die Ronald vakkundig heeft verwijderd. Hij heeft ons goed geadviseerd en snel werk geleverd.

– Victor

Uitstekende service

We zijn goed geholpen en erg tevreden met onze opgeknapte visgraat vloer.

– Mike

Met een woord: top!

We waren toe aan iets nieuws maar we wisten niet zo goed wat. Ron heeft ons de mogelijkheden laten zien. Onze vloer ziet er weer uit als nieuw!

– Sanne