Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Houten vloeren schuren

Houten vloer schuren, tot 50 m2 klaar in één dag!

Goed onderhouden houten vloeren gaan vele jaren mee. Eens in de zoveel tijd, afhankelijk van het gebruik, is het daarom van belang uw vloer door een professional te laten opknappen. Ik renoveer uw houten vloeren. U kunt mij ook contacteren voor het verwijderen van plaatselijke vlekken ontstaan door bijvoorbeeld de urine van uw huisdier of het intrekken van rode wijn. De kleur van uw vloer veranderen? Vele kleuren mogelijk! Laat uw vloer schuren door Ron Vroomen parketvloeren.

– Vloer vernieuwing

Is uw houten vloer toe aan een opknapbeurt? Door mijn ervaring met het opknappen van vloeren weet ik precies wat de beste aanpak is. Ik heb een veelzijdig aanbod in kwalitatieve producten om uw vloer na het schuren weer te laten stralen. Ik geef u graag advies over de producten die het beste bij uw vloer passen.

– Een andere kleur houten vloer

Bent u uitgekeken op de huidige kleur van uw houten vloer? Ik voorzie uw vloer na uitgebreid schuurwerk van een andere kleurtint. Hiervoor heeft u keuze uit méér dan 25 kleurtinten. Dus er zit altijd een passende kleurtint bij.

– Vloeren schuren tegen kleurverschillen

Het kan altijd voorkomen dat er kleurverschillen ontstaan. Een kast die jaren op dezelfde plek heeft gestaan kan bijvoorbeeld een mogelijke oorzaak zijn. Door uw vloeren te schuren en te behandelen verwijder ik eventuele kleurverschillen. Een beschermlaag zorgt er vervolgens voor dat vuil en vocht geen schijn van kans hebben.

Werkwijze houten vloeren schuren

Een houten vloer wordt meerdere keren geschuurd. De eerste keer schuren dient om huidige lak- en/of waxlagen te verwijderen. Vervolgens wordt er (afhankelijk van de vloer) nog een paar keer geschuurd om beschadigingen en oneffenheden te doen verdwijnen. Door uw vloer ook te polijsten zorg ik voor een mooie afwerking. Als laatste stap krijgt de vloer de door u gekozen behandeling. Elke houten, eiken of parketvloer is weer anders. Ik stel dan ook graag een offerte voor u op.

Behandeling na schuren

Voor de behandeling van uw houten vloer na het schuren heeft u drie opties: wax, olie of lak. Het verschil hiertussen zit hem in de dikte en hardheid van de laag. Olie trekt compleet in de vloer en maakt het mogelijk om een kleurtint toe te voegen. Wax is weer een dikkere beschermlaag dan olie en heeft een natuurlijkere look dan lak. Lak is de dikste en hardste beschermlaag. Benieuwd welke behandeling bij uw wensen past?

Offerte aanvragen

 

Over Ron Vroomen

Ron Vroomen parketvloeren is in 1999 ontstaan uit een liefde voor hout. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak is uw houten vloer, parketvloer of trap gegarandeerd in goede handen. 

Lees meer

Onze Houten vloeren schuren projecten

Bekijk alle projecten

Wat vinden onze klanten?

Met een woord: top!

We waren toe aan iets nieuws maar we wisten niet zo goed wat. Ron heeft ons de mogelijkheden laten zien. Onze vloer ziet er weer uit als nieuw!

– Sanne

Uitstekende service

We zijn goed geholpen en erg tevreden met onze opgeknapte visgraat vloer.

– Mike

Snel werk geleverd

Onze houten vloer had verschillende vlekken die Ronald vakkundig heeft verwijderd. Hij heeft ons goed geadviseerd en snel werk geleverd.

– Victor