Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties
Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Eikenvloer schuren

Eikenhouten vloer schuren, tot 50 m2 klaar in één dag! 

Eikenhouten vloeren gaan vele jaren mee mits deze goed verzorgd worden. Eens in de zoveel tijd, afhankelijk van het gebruik, is het daarom van belang uw vloer door een professional te laten opknappen. Ik renoveer uw eikenhouten vloer. U kunt mij ook contacteren voor het verwijderen van plaatselijke vlekken ontstaan door bijvoorbeeld de urine van uw huisdier of het intrekken van rode wijn. De kleur van uw eikenvloer veranderen? Vele kleuren mogelijk! Laat uw vloer schuren door Ron Vroomen parketvloeren.

– Een andere kleur eikenvloer

Na jaren dezelfde kleur vloer bent u wel eens toe aan andere kleurtint. Na het vakkundig schuren van uw eikenhouten vloer wordt er een kleurbehandeling uitgevoerd. Bij Ron Vroomen heeft u maar liefst keuze uit méér dan 25 verschillende tinten. Dus er zit altijd wel een kleurtint bij die past bij uw wensen. Het is mogelijk om verschillende tinten uit te proberen op kleine stroken van uw vloer.

– Een eikenvloer zonder kleurverschillen

Het kan altijd voorkomen dat er door door de jaren heen kleurverschillen ontstaan. Een kast die jaren op dezelfde plek heeft gestaan kan bijvoorbeeld een mogelijke oorzaak zijn. Door uw vloeren te schuren en te behandelen worden eventuele kleurverschillen verwijderd. Een laatste beschermlaag zorgt er vervolgens voor dat vuil en vocht geen schijn van kans hebben.

– Eikenhouten vloer renoveren

Een vloer die er weer als nieuw uit ziet? Door mijn ervaring in het renoveren van eikenhouten vloeren weet ik precies wat uw vloer nodig heeft. Met het veelzijdig aanbod in kwalitatieve producten, straalt uw vloer na het schuren weer als vanouds. Ik geef u graag advies over de producten die het beste bij uw vloer passen.

Werkwijze eikenvloer schuren

Een eikenvloer wordt meerdere keren geschuurd. De eerste keer schuren dient om huidige lak- en/of waxlagen te verwijderen. Vervolgens wordt er (afhankelijk van de vloer) nog een paar keer geschuurd om beschadigingen en oneffenheden te doen verdwijnen. Door uw vloer ook te polijsten zorg ik voor een mooie afwerking van houtnerven. Als laatste stap krijgt de vloer de door u gekozen behandeling. Elke eiken, houten of parketvloer is anders. Ik stel dan ook graag een offerte voor u op.

Behandeling na schuren

Voor de behandeling van uw eikenvloer na het schuren heeft u drie opties: wax, olie of lak. Het verschil hiertussen zit hem in de dikte en hardheid van de laag. Olie trekt compleet in de eikenvloer en maakt het mogelijk om een kleurtint toe te voegen. Wax is weer een dikkere beschermlaag dan olie en heeft een natuurlijkere look dan lak. Lak is de dikste en hardste beschermlaag. Benieuwd welke behandeling bij uw wensen past?

Offerte aanvragen

 

Over Ron Vroomen

Ron Vroomen parketvloeren is in 1999 ontstaan uit een liefde voor hout. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak is uw houten vloer, parketvloer of trap gegarandeerd in goede handen. 

Lees meer

Onze Eikenvloer schuren projecten

Bekijk alle projecten

Wat vinden onze klanten?

Uitstekende service

We zijn goed geholpen en erg tevreden met onze opgeknapte visgraat vloer.

– Mike

Snel werk geleverd

Onze houten vloer had verschillende vlekken die Ronald vakkundig heeft verwijderd. Hij heeft ons goed geadviseerd en snel werk geleverd.

– Victor

Met een woord: top!

We waren toe aan iets nieuws maar we wisten niet zo goed wat. Ron heeft ons de mogelijkheden laten zien. Onze vloer ziet er weer uit als nieuw!

– Sanne